Nyt lydstudie på Midtfyns Gymnasium

På Midtfyns Gymnasium kan eleverne se frem til at kunne lave lydoptagelser og musikproduktion i høj kvalitet, for gymnasiet har nemlig fået sit helt eget lydstudie.

 

Corona-nedlukningen frigav tid til projektetNo description available.

Musikfaget på Midtfyns Gymnasium har fået etableret et helt nyt lydstudie i musikhuset, hvor de øvrige musiklokaler også ligger. Forberedelse, indkøb og opsætning er foregået i løbet af skoleåret, hvor det pga. Corona-nedlukningen ikke har været muligt at gennemføre de almindelige frivillige aktiviteter såsom fx musical. Derfor var det oplagt at bruge tiden på at få oprettet et lydstudie i stedet, og nu står det endelig klar.

 

Lydstudiet indvies i weekenden

Gymnasiets musiklokaler blev bygget i 2013, og allerede på det tidspunkt blev der lavet forberedelser til et lydstudie. Nu er det endelig blevet realiseret, og d. 15.-16. maj, tager de 3g’ere, der har musik på A-niveau og deres lærer, Thomas Lund, lydstudiet i brug for første gang. ”Det bliver så spændende, og vi glæder os enormt til at tage faciliteterne i brug”, siger Thomas, der underviser i hhv. musik og idræt på gymnasiet.

No description available.

Nye muligheder

”Det nye lydstudie vil give mange mulighed for at lave optagelser i undervisningen og i de frivillige aktiviteter. Det vil selvfølgelig primært blive brugt i forbindelse med musikaktiviteter, men tanken er, at det også kan bruges i andre fag, der kunne tænke sig at arbejde med lydoptagelser under semi-professionelle forhold” siger skolens anden musiklærer Alice Jakobsen. Planen er desuden, at lydstudiet skal bruges som en frivillig aktivitet for elever, der interesserer sig for lyd- og musikproduktion.