Kom til Åbent Hus på MfG mandag den 23/1-2023 klokken 19.00 – 21.00 og hør om, hvordan det er at være elev på MfG. 

Du kan møde vores søde elever og dygtige lærere, og så kan du også høre om, hvordan dine fremtidsmuligheder er, hvis du vælger en STX.

Aftenens program

19.00 – 19.45 Fællesområdet

  • Elever byder velkommen
  • Rektor Katrine Nørskov Werngreen byder velkommen
  • 1m musikindslag
  • Eleverne fortæller om MfG
  • Orientering om Skolen Rundt

19.45 – 21.00 Skolen Rundt

  • Her kan du gå rundt på skolen og høre nærmere om studieretninger og valgfag, tale med nogle af vores elever, ledelsen og studievejledere.

Besøg MfG

Du er også meget velkommen til at besøge os, når det passer dig. 

Vi viser dig skolen og livet på MfG, og du kan få svar på dine spørgsmål.

Du kan spørge om alt. Det kan være, du har spørgsmål om fag, studieretninger, studievalg, vores mange elevarrangementer eller noget helt andet.

Ring på 6262 2577, så finder vi et tidspunkt.   

Hvert år i januar holder Midtfyns Gymnasium åbent hus for kommende elever og deres forældre.

Måske har du allerede besluttet dig for at gå i gymnasiet til sommer? Eller måske overvejer du stadig hvad du har lyst til? Uanset hvad, så har du sikkert en masse spørgsmål til din kommende ungdomsuddannelse.

Derfor indbyder vi dig og dine forældre til en spændende aften på Midtfyns Gymnasium, hvor I kan få et indtryk af, hvordan de næste tre år af dit liv kan komme til at se ud. I kan blandt andet høre de nuværende elever fortælle om #MfGliv, som du også kan følge på Instagram.

Og der vil naturligvis være mulighed for både at se gymnasiet samt høre om studieretningerne, de forskellige valgfag gymnasiet udbyder eller at få en snak med nogle af gymnasiets dygtige faglærere.

Undervejs vil der være musikalske indslag. Og vi byder naturligvis også på en kop kaffe eller te samt kage og frugt i Fyns bedste gymnasiekantine.

 

Vi glæder os til at byde dig og dine forældre indenfor!