Netbiblioteket

Gymnasiet abonnerer på en række licensbetalte baser:

Infomedia:

Artikler fra over 40 danske aviser, tidsskrifter og webkilde. Adgang med Uni-login.

Faktalink:

Elektroniske artikler om aktuelle og samfundsrelevante emner. Nyttig ifm. f.eks. opgaveskrivning og med gode henvisninger til øvrig relevante litteratur og information. Adgang med Uni-login.

Forfatterweb:

Forfatterlink med artikler om danske og udenlandske forfattere. Ca. 900 forfatterportrætter. Nyttig ifm. f.eks. opgaveskrivning og med gode henvisninger til øvrig relevante litteratur og information. Adgang med Uni-login

Danmarkshistorien.dk:

Hjemmeside der dækker Danmarks historie fra oldtid til nutid. Online historieleksikon og digital historiebog med artikler, kilder, lydklip mv.

Historiens verden:

Historieportal der dækker verdenshistorien fra oldtiden og frem til det 21. århundrede. Indeholder tekster på flere niveauer, biografier, billeder og kilder. NB: Kun adgang med dit login til Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne CPR-nr. og fire-tals-kode. Du skal være bosat i kommunen.

Videnskab.dk

Nyheder og artikler om videnskab med hovedvægt på naturvidenskab, men også med emner indenfor kultur og samfund.

Engelsksprogede databaser 

Gale In Context: High School

Amerikansk database med fuldtekst-artikler, kildemateriale mv. indenfor historie, litteratur, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Adgang hjemmefra med kode. Find den på TEAMS her.

Gale in Context: Science

Emner inden for de naturvidenskabelige fag. NB: Kun adgang med dit login til Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne CPR-nr. og fire-tals-kode. Du skal være bosat i kommunen.

Women’s Studies International (EBSCO)

Database med henvisninger til litteratur om kønsforskning, feminisme og andre kønsrelaterede emner. Ca. 10% af henvisningerne kan læses i fuld tekst. NB: Kun adgang med dit login til Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne CPR-nr. og fire-tals-kode. Du skal være bosat i kommunen.

Film og TV:

CFU 
Streaming af film og TV-udsendelser. Adgang med Uni-login.

DR.dk
Klip fra TV-udsendelser. Adgang med Uni-login.

Filmcentralen 
Film i undervisningen. Kort- og dokumentarfilm. Adgang med Uni-login.