Kom på talefod med verden

9797ENGELSK A //// SPANSK A/FRANSK A begynder //// TYSK B fortsætter

I engelsk, spansk, fransk og tysk lærer du ikke bare sprog, men møder også nye kulturer og mennesker. Tekster, film og musik åbner dørene til landenes historie, kultur og samfundsforhold, og i samarbejdet mellem fagene bliver du klogere på hvordan mennesker fungerer individuelt og sammen i forskellige samfund og kulturer. Som prikken over i’et får du mulighed for spændende rejser til udlandet, hvor du vil møde unge fra andre lande og få et indblik i deres verden.

Lyder det som noget for dig?

NB! Se dine valgfagsmuligheder (gældende for årgang 2018) HER!

Kom tæt på sprog og kultur

9798ENGELSK A //// SPANSK A/FRANSK A //// LATIN C

I engelsk, spansk og fransk lærer du nye kulturer og mennesker at kende. Du får mulighed for kontakt med unge fra andre lande, og du bliver bedre til at tale og skrive de to sprog. Tekster, film og musik giver dig større viden om landenes historie, kultur og samfundsforhold. Og du får mulighed for rejser til udlandet.

I latin lærer du gennem intensivt tekstarbejde sproglige analysemetoder, der direkte kan overføres til andre sprogfag. Teksternes indhold giver dig indblik i den romerske kultur, som har haft stor betydning for senere europæisk kultur.

I samarbejdet mellem fagene bliver du klogere på sproglige og kulturelle fællesskaber, både aktuelt og i et historisk perspektiv

Lyder det som noget for dig?

NB! Se dine valgfagsmuligheder (gældende for årgang 2018) HER!

Sæt fokus på sprog, mennesker og samfund

9799ENGELSK A //// TYSK A fortsætter //// SAMFUNDSFAG B

I engelsk og tysk bliver du klog på den engelsk- og tysksprogede verden og får masser af viden om landenes samfundsforhold og litteratur. Og du bliver naturligvis bedre til at tale og skrive engelsk og tysk. I samfundsfag arbejder du med de grundlæggende samfundsforhold både nationalt og internationalt. I samarbejdet mellem fagene bliver du klogere på samfund og kulturelle problemstillinger i specielt USA, England og Tyskland.

Lyder det som noget for dig?

NB! Se dine valgfagsmuligheder (gældende for årgang 2018) HER!