Samarbejdsskoler

ESP CHARLES DE FOUCAULD, BREST FRANKRIG

Skolen ligger i Brest i Bretagne i det yderste nordvestlige hjørne af Frankrig. Det er en stor katolsk privatskole som tilbyder flere forskellige ungdomsuddannelser. Vi arbejder sammen med klasser og lærere fra det almene gymnasium om Erasmus+ projekter, sprogudveksling og individuel udveksling.

Kontaktperson: Thorkil Jacobsen

THOR HEYERDAHL-GYMNASIUM, KIEL TYSKLAND

Skolen ligger i Kiel ligger i forstaden Mettenhof.  Skolen har ca. 600 elever i 5.-13. klasse hvoraf en del er indvandrere.  Sammen har vi gennemført Comenius-projekt, flere dansk-tysk-udvekslinger og efteruddannelse. På de yngre klassetrin arbejder Thor Heyerdahl-Gymnasium sammen med vores genbo, Ringe Fri- og Efterskole.

Kontaktperson: Hanne Nørby Knudsen

CHICLANA, CÁDIZ, SPANIEN

Vi har fået en ny samarbejdsskole i Spanien. Den hedder IES Poeta García Gutiérrez og er en skole for børn og unge mellem 12 og 18 år i dagtimerne og for voksne over 18 om aftenen. Vi har de sidste tre år haft et udvekslingsprogram i gang med skolen. Dette samarbejde fortsætter.

Skolens hjemmeside.

Kontaktperson: Anne Sørensen

TEVITOL, GEBZE, TYRKIET

Skolen ligger i Tyrkiet og er en privat kostskole for særligt begavede elever med en meget international profil. Både under klasseudvekslinger og individuelle besøg er det normalt muligt at blive indkvarteret på værelser på skolen. Takket være den overvældende tyrkiske gæstfrihed er det let at skabe kontakt til skolens elever.

Kontaktperson: Berit Holst

STOCKHOLMS ESTETISKA GYMNASIUM, SVERIGE

Gymnasiet er et kreativt gymnasium med fokus på musik, dans, drama og billedkunst. Vi har en lang tradition for korudveksling, og i 2009 var alle lærere fra Midtfyns Gymnasium på besøg på skolen.

Kontaktperson: Alice Jakobsen

UNIVERSITY COLLEGE SCHOOL LONDON, ENGLAND

Vi er så heldige at have en aftale med en privat skole University College School (UCS) i London og kan hvert år sende op til to af vore dygtigste elever afsted på et 2-3 måneders skolegang på skolen. Vore elever følger undervisningen i The Sixth Form, hvor de ældste elever går. UCS blev grundlagt i 1830 og er placeret i Hamstead, London. Vore elever har for det meste boet på KFUK-kollegiet i London, der ligger blot 15 min. gang fra skolen.

Skolens hjemmeside.

Kontaktperson: Berit Holst