Samarbejdsskoler

ESP CHARLES DE FOUCAULD, BREST FRANKRIG

Skolen ligger i Brest i Bretagne i det yderste nordvestlige hjørne af Frankrig. Det er en stor katolsk privatskole som tilbyder flere forskellige ungdomsuddannelser. Vi arbejder sammen med klasser og lærere fra det almene gymnasium om Comenius-projekter, sprogudveksling og individuel udveksling.

Kontaktperson: Thorkil Jacobsen

THOR HEYERDAHL-GYMNASIUM, KIEL TYSKLAND

Skolen ligger i Kiel ligger i forstaden Mettenhof.  Skolen har ca. 600 elever i 5.-13. klasse hvoraf en del er indvandrere.  Sammen har vi gennemført Comenius-projekt, flere dansk-tysk-udvekslinger og efteruddannelse. På de yngre klassetrin arbejder Thor Heyerdahl-Gymnasium sammen med vores genbo, Ringe Fri- og Efterskole.

Kontaktperson: Hanne Nørby Knudsen

CHICLANA, CÁDIZ, SPANIEN

Ny samarbejdsskole i Spanien er på vej, den hedder IES Poeta García Gutiérrez og er en skole for børn og unge mellem 12 og 18 år i dagtimerne og for voksne over 18 om aftenen. Vi håber i løbet af foråret 2014 at kunne starte et udvekslingsprogram med skolen.

Skolens hjemmeside.

Kontaktperson: Anne Sørensen

TEVITOL, GEBZE, TYRKIET

Skolen ligger i Tyrkiet og er en privat kostskole for særligt begavede elever med en meget international profil. Både under klasseudvekslinger og individuelle besøg er det normalt muligt at blive indkvarteret på værelser på skolen. Takket være den overvældende tyrkiske gæstfrihed er det let at skabe kontakt til skolens elever.

Kontaktperson: Berit Holst

STOCKHOLMS ESTETISKA GYMNASIUM, SVERIGE

Gymnasiet er et kreativt gymnasium med fokus på musik, dans, drama og billedkunst. Vi har en lang tradition for korudveksling, og i 2009 var alle lærere fra Midtfyns Gymnasium på besøg på skolen.

Kontaktperson: Alice Jakobsen