25- eller 40-års-jubilæum?

Jubilæet 2018 afholdes samme dag som Dimissionen, nemlig fredag den 29. juni kl. 11:40 – ca. 12:30, hvor der kan være lejlighed til at hilse på lærere fra dengang, som stadig er ansat på MfG. Jubilæet finder sted lige efter dimissionen af årets studenter, som starter kl. 10:00. Jubilarerne er også inviteret til dimissionen.

V40ed dimissionen håber vi en jubilar vil sige nogle velvalgte ord til årets studenter. Er du interesseret i dette, beder vi dig henvende dig til rektor Søren Hvarregaard shva@mfg.dk.

Af hensyn til reservation af pladser til dimissionen og bestilling af et glas og en snack til receptionen beder vi om en tilmelding senest den 21. juni. Tilmelding og evt. tvivlsspørgsmål til Kenneth Bertelsen be@mfg.dk. Meddel navn, årgang og klasse samt om du kommer til dimissionen kl. 10:00 eller først til receptionen kl. 11:40.

Dimissionen foregår i hallen. Henvend jer ved ankomsten til ”JUBI-INFO-bordet” ved hallens indgang mod P-pladsen for at få udleveret navnelabel (ja, ja, de mange år sætter sine spor…) og blive anvist siddepladser.

Skolens arrangement slutter kl. ca. 12.45 – det videre forløb er så op til de respektive klasser, idet MfG ikke vil kunne være vært for jubilæumsfester.