Netbiblioteket

Gymnasiet abonnerer på en række licensbetalte baser:

Infomedia:
Artikler fra over 40 danske aviser, tidsskrifter og webkilde. Adgang med Uni-login.

Faktalink:
Elektroniske artikler om aktuelle og samfundsrelevante emner. Nyttig ifm. f.eks. opgaveskrivning og med gode henvisninger til øvrig relevante litteratur og information.

Forfatterweb:
Forfatterleksikon med artikler om danske og udenlandske forfattere. Ca. 900 forfatterportrætter. Nyttig ifm. f.eks. opgaveskrivning og med gode henvisninger til øvrig relevante litteratur og information.

Danmarkshistorien.dk:
Hjemmeside der dækker Danmarks historie fra oldtid til nutid. Online historieleksikon og digital historiebog med artikler, kilder, lydklip mv.

Historiens verden:
Historieportal, der dækker hele verdenshistorien fra oldtiden og frem til det 21. århundrede. Indeholder tekster på flere niveauer, biografier, billeder og kilder.

Litteraturens verden:
Krono­logisk og genremæssig gennem­gang af verdens lit­te­ra­turhistorie fra old­tid­en til moderne tid. Oversigtsartikler om litteraturhistorie vigtige områder og epoker, litteraturanalyser, og forfatterportrætter.

Gale – Student Resources in context:
Amerikansk database med fuldtekst-artikler indenfor historie, litteratur, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Adgang kun på gymnasiet.

Film og TV:

CFU 
Streaming af film og TV-udsendelser. Adgang med Uni-login.

DR.dk
Klip fra TV-udsendelser. Adgang med Uni-login.

Filmcentralen 
Film i undervisningen. Kort- og dokumentarfilm. Adgang med Uni-login.